onsdag 19. juni 2013

Kan ein be om meir?

Har vore slik i villrede om kva og korleis vegen vidare for meg vil sjå ut. Eg kjenner at i dag nærmar løysinga seg :) Det einaste eg har vore sikker på den siste tida - er at eg ønsker å vere lærar. Det er så kjekt å undervise - samtidig som eg er utslitt på turnus. I desperasjon for ei veke sidan søkte eg ppu i Bergen, sjølv om eg trudde det var fulltidsstudie. I dag får eg bekrefta at eg gjer som eg alltid gjer - nemleg les ikkje skikkeleg nokon ting! Eg har då søkt på deltidsstudie frå hausten av. Går det an å ikkje få det med seg????
 

Åh kor glad eg blei no. Då skal eg klare å vere lektor om 2 år. Jeeeiiii!!!!! Søker eg om fritak på masteren for valfaga no - er det eit roleg år framover for der. Då kan eg "konse" om på pedagogikken. Legg eg karakternivået på C området har eg æra i behald og samtidig kan gjennomføre begge deler. Dette vart ein gledens dag. Dette let seg kombinere med 60 % stilling på AMK. Då strammar vi inn livreima då - og let det stå til !!!!!! HALLELUJA !!!!!

Då er eg tilbake med ein klar plan. Om to år er eg kvalifisert til å vere lærar på vidaregåande skule. Med fri om sommaren - og betre betalt enn på høgskulen. I eit fag eg kan! I ein jobb eg verkeleg elskar! Kva meir kan ein då be om?

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar